Združenje iz bube v metulja

 O nas

Naše društvo ima zelo dolgo ime Združenje za ozaveščanje, izobraževanje in usposabljanje o zdravem načinu življenja, zdravi prehrani, ekologiji in umetnosti iz bube v metulja. Pred leti sem predstavljala  na zdravstveni Znanstveni konferenci svoj prispevek o spolni vzgoji, kot plod moje diplomske naloge in so me pred predstavitvijo pozvali naj predstavim naše društvo, ker še nihče ni slišal zanj. Bila sem evforična že glede svojega prispevka, potem pa še priložnost da predstavim naše društvo in edino kar sem uspela povedati, da smo tu ljudje dobre volje. Kakšna blamaža! Bolj ko sem razmišljala o svoji predstavitvi, bolj sem bila potrta glede nje.

Ampak naj povem, da smo si ga zamislili kot društvo, ki združuje ljudi, ki ustvarjajo karkoli in so pri tem srečni, zadovoljni, njihovo delo jih izpolnjuje in s tem prispevajo k širši sreči svojih družin, prijateljev in okolice kjer delujejo. Tu vsak najde svoj prostor, duh društva pa je tak, da se človek premika svojemu poslanstvu naproti. Vse bolj vidim, da je poslanstvo združevati ljudi različnih profilov, ker  to daje društvu celoto. Skrbimo za telesni, duhovni in duševni napredek naših članov in udeležencev delavnic, predavanj in še kaj.

Financiramo s prispevki udeležencev, občinskimi javnimi razpisi in kotizacijami za delavnice. Prinašamo luč v vsako vas!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑