Ko ima Ljubezen smisel

Sprehajala sem se v mestu in v izložbi zagledala knjigo z naslovom, ki me je nagovoril, Ko ima ljubezen smisel. Na misel mi je prišlo, ko sem tavala po svetu in iskala smisel svojega življenja. Sama, razočarana v ljubezni, osamljena in razvrednotena. Kaj naj počnem, da bo moje življenje imelo smisel. Bil je dno mojega celega življenja.

Srce- izvor ljubezni

Danes se z mladostniki pogovarjam o Ljubezni. Povem jim, da ima ljubezen smisel. Da ljubezen lahko najdemo v prijateljstvu, delu, ustvarjanju,učenju in poučevanju, petju, sprehodu, pomoči drugemu in še kje. Je le en pogoj, ne sme biti preračunljivosti. Naš namen mora seveda osrečevati nas, s tem odpiramo svoje srce drugim in druga stran to zazna, zato se je dotakne, odpre svoje srce in tam se sklene ljubezenski tok, ki teče nazaj k nam, ki napaja potem nas vse. Ko smo polni, ko je naša časa Ljubezni polna, začne kipeti in tako se preliva naprej na druge ljudi, na druge projekte, kot neustavljiv slap.

Prava Ljubezen se oplaja in množi in kot je rekel avtoriteta duhovnega sveta pokojni Janez Pave II:… največja pa je Ljubezen! Amen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑