Zmenkarije za mlade in stare 2. del

No, zdaj je šlo pa zares. Še malo sem ga držala v negotovosti in mu namenila zopet le 1 uro časa, za termin je bilo pa tudi kar stiska. Saj sem zelo zasedena punca in ima veliko opravkov tudi čez vikend. Na vrsto je prišel v soboto med 13-14.

Potem pa mi je vrnil, nežno. Tako kot sem ga jaz malo preverjala, se je tudi on poigral z mano. Dogovorila sva se pred Prešernovim spomenikom v Ljubljani. Malo mi je namignil, da kot sem ga jaz pustila v negotovosti, da bo tudi on mene malo pohecal, Da me bo opazoval iz McDonadsa, kako ga čakam.

Prišla sem na dogovorjeno mesto ob dogovorjeni uri. Malo sem postopala okoli spomenika in gledala, če prihaja moj zmenek. Ni ga bilo. Odločila sem se, da se kar usedem, pa bo že prišel. In res je! Kar naenkrat ga zagledam poleg sebe. Niti ne vem, od kod je prišel, samo pogledam in stoji tam! In presenečenje! Še nikoli v življenju mi ni fant prinesel lepe vrtnice. Ja, res, prav romantično!

Šla sva v bar in prijetno klepetala. Tista ura je kar spolzela in kar škoda mi je bilo oditi, vendar sem imela naprej program. Seveda, nov zmenek!

Spoznala sem res super fanta, ki me je naučil, kako biti ljubljena in cenjena. Pokazal mi je, da je biti ženska lepo. Odprl je moje srce in spoznala sem, da le če odpreš srce drugemu iskreno, ga on odpre tebi. Ni bilo več možnosti za površinske odnose.

Drugo, kar sem se naučila in o tem pripovedujem ženskam pa je, da ženska se mora pustiti moškemu crkljati. Dovoliti mu mora, da plača pijačo, jo povabi na večerjo in on naroči hrano in vino. Prej se bila zelo moška, vse je moralo biti po moje, nisem pa pustila moškemu, da me ulovi in zapelje. Vse vajeti sem morala imeti v rokah. Mene je to zdolgočasilo, njega pa kastriralo in veza je razpadla.

Drage dame mlajše in starejše, ki to berete! Super je, da ste samozadostne, finančno neodvisne, samozavestne! Bravo! Vendar pravila v partnerstvu so drugačna. Moški mora imeti občutek, da mu zaupate, da ima na volje vse možne orožje, da vas čuva in obrani pred hudim svetom. Sprostite se in dovolite, da ste ženska. Začutite v sebi mehkobo in nežnost, ki je v zibko položena vsaki ženski. Tisti voz poln težav pa vlecite še naprej, da boste dokazale sebi, da zmorete, ne njemu, da ga boste premagale. Partnerstvo ni tekma moči temveč tekma ljubezni.

Če pa bo voz pretežek, se ustavite in ga prosite, naj ga on vleče namesto vas, da se napolnite z močmi in zadihate. Morda bosta vmes našla skupno rešitev, ki vas bo razbremenila in osvobodila te tekme!

Pa srečno! Naj živi Ljubezen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑