Še ena glasbena tortica

Za mojega soproga se res rada potrudim, saj mislim, da je edini, ki ceni moje delo v kuhinji pa naj bo to navadna juha z vegeto ali pa suši, ki ga imava res oba rada.

V tej internetni dobi imava skupaj Koledar in pa Google foto, kjer spremljava, kdaj je kdo prost in si tako organizirana kakšne aktivnosti ali opomnike, da imajo otroci npr. zobarja. Res uporabna stvar.

Za slike pa imava skupen album, da lahko vidim, če me ni doma, in se je zgodilo kaj lepega, ali kako preživljajo sprehod medtem, ko jaz kuham.

Ker ve, da mu bom pripravila torto za rojstni dan, mi je potožil, da sploh ne upa pogledati fotk, ker ve, da kar spečem, tudi poslikam. Želel pa bi, da je presenečenje pravo presenečenje.

Tako je nastajala tale torta z violinskim in altovskim (za violine in viole) ključem iz marcipana. Obrnila sem ju tako, da predstavljata srce, Ljubezen. Za biskvit in kremo sem uporabila recept torte Katarine, prav tako kremo. Sem pa spodnji biskvit obložila z jagodami, saj imata otroka rada jagode.

Kako se pripravi najdete recept tukaj.

Naj vam razkrijem, da je krema za čez torto maslena krema, ki meni žal ne uspe, kot bi mogla. Krema naj bi bila svilnata, vendar se meni vedno sesiri. Čeprav naj bi se še naprej mešalo, ampak ne vem,… morda mi zmanjka vztrajnosti. Ah, ja… Tu pa vam dajem link, kjer punca zadevo obvlada, pa naj vam resnično uspe!!!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑