Toskanska fižolova juha

Če iščeš zdravo, hitro, nasitno juho, potem je toskanska fižolova juha kot nalašč zate. Je primerna za vegetarijance, ima svez okus in je boljša z vsakim ponovnim pogrevanjem. Vsebuje poletno zelenjavo in okus je vrhunski!

Sestavine:

  • 1 majhna rdeča čebula
  • 1 por
  • 2 korenja
  • 1 strok česna
  • 200 g pločevinke pelatov
  • 400 g belega fižola
  • Sol po okusu

Priprava:

Čebulo, por in korenje narežeš in pražiš na olivnem olju 5 minut.

Dodaš česen in počakaš, da zadiši. Prelij z vodo in pelati. Naj se juha kuha 20 mintu, nato dodaš fižol. Začini s soljo, timijanom in kuhaj 15 minut.

Postrežeš s parmezanom in rezino popečenega kruha.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑